Η ιστοσελίδα του E-Artistico είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης και ενοικίασης χορευτικών ενδυμάτων και αξεσουάρ. Το κατάστημα βασίζεται στην πλατφόρμα Magento η οποία είναι μια πολύ δυνατή πλατφόρμα για δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι στημένη με γνώμονα την παραγγελιοληψία αλλά και την αυτόματη πώληση και δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας παραμετροποιημένων ενδυμάτων βάσει μέτρων μέσω διάφορων φορμών. Το E-Artistico είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από την IDnet από τον Οκτώβριο του 2012 και ανανεώθηκε το 2015.

 

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα...

 

E-Artistico

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια