Εταιρικό Προφίλ

Η ανάπτυξη του διαδικτύου στην Ελλάδα καθώς επίσης και η τεχνολογική πρόοδος, φέρνει τις εταιρίες στην ανάγκη εγκατάστασης ή αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων στο χώρο τους. Η IDnet διαθέτει την τεχνογνωσία και την υποδομή να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο με πολύ υψηλό δείκτη αποτελεσματικότητας, ταχύτητας και λειτουργικότητας. Έτσι οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν άμεσα τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες στο χώρο των υπολογιστών και των δικτύων.

Επιπλέον, η IDnet προσφέρει υπηρεσίες σχεδίασης, υλοποίησης και υποστήριξης δικτύων που μπορούν να πάρουν τη μορφή συνολικής λύσης, ή συμβουλευτικών υπηρεσιών για κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα. Επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας στην ανάπτυξη στερεών υποδομών. Πολλές από τις λύσεις που προτείνουμε, είναι ήδη σε λειτουργία στη δική μας υποδομή, σε δοκιμαστικά συστήματα είτε σε συστήματα παραγωγής. Έτσι οι πελάτες μας επιτυγχάνουν σταθερή απόδοση με ελεγχόμενο κόστος και χαμηλό ρίσκο στις επενδύσεις τους. Χρησιμοποιούμε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα και υλικά στις εγκαταστάσεις μας, τα οποία όμως συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε το χαμηλότερο δυνατό κόστος με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.

Εταιρικό Προφίλ
Εταιρικό Προφίλ

Η IDnet παρέχει πλήρεις λύσεις Internet για εταιρίες που επιλέγουν το δρόμο της τεχνολογίας σε θέματα επικοινωνίας αλλά και διαφήμισης. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μια ιστοσελίδα για το κατάστημα ή την εταιρία σας όπως ακριβώς τη θέλετε με πολύ χαμηλό κόστος. Η διατήρηση δικτυακών ονομάτων, e-mail και ιστοσελίδων είναι ένα ακόμα μέρος των υπηρεσιών που παρέχονται από την IDnet. Επίσης η εταιρία παρέχει στατιστικά από τις ιστοσελίδες σας, έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται καλύτερο marketing στο διαδίκτυο.

Η IDnet ενασχολείται επίσης με την δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων γραφείου. Έχουμε δημιουργήσει λογισμικά τα οποία απευθύνονται σε σχολές χορού, φαρμακαποθήκες και άλλου είδους εταιρίες τα οποία βοηθούν στην οργάνωση και παρακολούθηση των καθημερινών λειτουργιών και διαδικασιών των πελατών μας. Οι εφαρμογές που δημιουργούμε είναι εξ' ολοκλήρου χτισμένες πάνω στις απαιτήσεις του πελάτη και πλήρως παραμετροποιήσιμες με βάση τις συνεχώς εναλασσόμενες και επίκαιρες ανάγκες της εποχής.

Στην IDnet πιστεύουμε ότι τα οφέλη της τεχνολογίας υπολογιστών και του Internet πρέπει να είναι προσβάσιμα. Για να πετύχουμε το στόχο αυτό βασιζόμαστε στην αρχή της επαναχρησιμοποίησης τεχνογνωσίας και υποδομών και συνθέτουμε λύσεις που μεγιστοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας. Με την χρήση της τεχνολογικής υποδομής της IDnet εξασφαλίζεται η διαθεσιμότητα και απόδοση των υπηρεσιών χωρίς να χρειάζονται μεγάλες επενδύσεις σε εξοπλισμό, ενασχόληση με πολλαπλά τεχνικά θέματα και η ανάληψη σημαντικών λειτουργικών εξόδων.

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια