Η κεντρική ιστοσελίδα της Insurance 4 You είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προσφορών για ασφαλιστικές λύσεις. Ο κύριος γνώμονας της ιστοσελίδας αυτής είναι η εύκολη διεπαφή χρήστη, με χρήση απλών μενού και εικόνων για να έχουν όλοι, γνώστες και μή, τη δυνατότητα να ζητήσουν την προσφορά τους μέσω του διαδικτύου, με όλες τις δυνατότητες και απολαβές που παρέχει. Η ιστοσελίδα βασίζεται στην πλατφόρμα Joomla η οποία είναι η ιδανική πλατφόρμα για δημιουργία του συγκεκρμένου συστήματος δίνοντας πέραν από τις λειτουργίες αγορών και πολύ εξειδικευμένες και αναλυτικές φόρμες παραγγελίας. Το Insurance 4 You είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από την IDnet από τον Φλεβάρη του 2017.

 

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα...

 

Insurance 4 You

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια