Επισκευή Υπολογιστών

Η εταιρία αναλαμβάνει επισκευές υπολογιστών σε εργασιακούς χώρους αλλά και σε οικιακούς είτε επιτόπου είτε στην έδρα μας. Σε περίπτωση που χαλάσει ένας υπολογιστής η IDnet αναλαμβάνει να τον επισκευάσει αν είναι δυνατό επιτόπου αλλιώς τον παραλαμβάνει και τον επιστρέφει στο χώρο του πελάτη επιδιορθωμένο. Πριν την επισκευή ο πελάτης πάντα ενημερώνεται για το κόστος. Οι πιθανοί λόγοι για να επικοινωνήσετε με την IDnet είναι πολλοί. Παρακάτω αναγράφονται οι πιο κοινές εργασίες που αναλαμβάνει η εταιρία:

Καθαρισμός από ιούς

Ένας υπολογιστής ενώ προστατεύεται από αντιβιοτικά (Antivirus) δεν μπορεί να προστατευτεί ποτέ από όλες τις πιθανές απειλές ή από κάποιο χρηστικό λάθος. Εάν ο υπολογιστής έχει κολλήσει κάποιον ιό, η εταιρία αναλαμβάνει να καθαρίσει τον ιό από τον υπολογιστή και σε περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί, να εγκαταστήσει κάποιο αντιβιοτικό για την πρόληψη περεταίρω προβλημάτων.

 

Καθαρισμός από ιούς

Format

Format

 

 

Σε περίπτωση που το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή έχει βλάβη η οποία δεν επιδιορθώνεται η διαδικασία που ακολουθείται είναι το σβήσιμο όλων των δεδομένων μέσα από το σκληρό δίσκο και η επανεγκατάσταση του συστήματος από την αρχή. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται Format. Η IDnet αναλαμβάνει να κάνει Format στον υπολογιστή και σε περίπτωση που ο πελάτης θέλει να αποθηκευτούν τα δεδομένα που υπάρχουν μέσα στον υπολογιστή (Backup) υπάρχει και αυτή η δυνατότητα. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας εγκαθίστανται και άλλα απαραίτητα για τη χρήση του υπολογιστή προγράμματα καθώς επίσης και οποιοδήποτε πρόγραμμα επιλέξει ο πελάτης.

Εγκατάσταση προγραμμάτων

Η εταιρία αναλαμβάνει να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει τα προγράμματα που χρειάζεται ο πελάτης στο χώρο του. Προγράμματα που ο πελάτης μπορεί να χρειαστεί να εγκαταστήσει είναι:

 • Αντιβιοτικά
 • Προγράμματα πολυμέσων (Media πχ. Codecs, Nero κ.α.)
 • Σχεδιαστικά προγράμματα (Design πχ. Photoshop, Flash κ.α.
 • Φυλλομετρητές (Web browsers πχ. Firefox, Google Chrome κ.α.)
 • Microsoft Office/OpenOffice
 • Παιχνίδια
 • Συστήματα Backup
 • Άλλα μικροπρογράμματα όπως torrent clients, media players κλπ

 

 

Εγκαταστάσεις Προγραμμάτων

Ρύθμιση υπολογιστή και συνδέσεις

Δίκτυο

 

 

Εάν ο πελάτης θέλει να κάνει κάποιες ρυθμίσεις είτε σε κάποιο πρόγραμμα είτε στο λειτουργικό σύστημα ώστε να ικανοποιεί κάποιες απαιτήσεις του, η IDnet αναλαμβάνει να κάνει τις ρυθμίσεις αυτές στο χώρο του πελάτη. Παραδείγματα τέτοιας εργασίας είναι η σύνδεση υπολογιστή με διάφορα περιφερειακά όπως:

 • Τηλεόραση
 • Εκτυπωτής, Fax, Scanner, Πολυμηχάνημα
 • Modem, Router
 • Κινητό τηλέφωνο
 • Ή οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα συνδέεται με υπολογιστή

Επιδιόρθωση προβλήματος υπολογιστή (στο υλικό ή στο λογισμικό)

Επισκευή υπολογιστών

Σε περίπτωση που ο υπολογιστής έχει πρόβλημα με το λογισμικό, το οποίο είναι δυνατό να επιδιορθωθεί η IDnet το επιδιορθώνει επιτόπου. Εάν το πρόβλημα είναι στο υλικό του υπολογιστή ο υπολογιστής θα πρέπει να παραληφθεί και να επισκευαστεί στην έδρα της εταιρίας. Ο πελάτης θα ενημερωθεί για το κόστος της επισκευής ώστε να αποφασίσει πώς θα πορευθεί.

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια