Δικτυακές Εγκαταστάσεις

Οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους βασίζονται όλο και περισσότερο στα συστήματα πληροφορικής για ζωτικές λειτουργικές διαδικασίες. Η αποτελεσματική ανάπτυξη και η συντήρηση των συστημάτων αυτών είναι βασική ανάγκη αλλά και πρόκληση.

Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη η IDnet προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων πληροφορικής. Οι λύσεις αυτές μπορεί να είναι παράδοση ενός ολοκληρωμένου συστήματος, ανάληψη λειτουργιών υποστήριξης, ή αντιμετώπισης συγκεκριμένων θεμάτων και εργασιών. Σε κάθε περίπτωση εφαρμόζουμε την επαναχρησιμοποίηση λύσεων, βέλτιστες τρέχουσες πρακτικές και υπολογισμό συνολικού κόστους απόκτησης και λειτουργίας.

Σχεδιασμός και Υλοποίηση

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης της IDnet παρέχουν στο πελάτη το κατάλληλο συνδυασμό από τεχνολογίες και προϊόντα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του. Ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη υποδομής συστημάτων πληροφορικής που δίνουν τη δυνατότητα στις εφαρμογές να λειτουργούν σε σταθερό και ελεγχόμενο περιβάλλον. Αυτή η υποδομή περιλαμβάνει συστήματα υπολογιστών, δικτύων, τηλεπικοινωνιών και ασφάλειας καθώς και διαδικασίες συντήρησης και διαχείρισης. Ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη η IDnet μπορεί να παρέχει εξοπλισμό, λογισμικό, σχεδιασμό, παραμετροποίηση και έλεγχο καλής λειτουργίας.

Τομείς Δραστηριότητας (Καλυπτόμενοι τομείς)

Καλύπτουμε τους παρακάτω τομείς:
 • Τοπικά Δίκτυα και Δίκτυα Ευρείας Ζώνης (LAN-WAN)
 • Internet και νοητά δίκτυα (VPN)
 • Υπηρεσίες τοπικού δικτύου και βάσεων δεδομένων (LAN services)
 • Ασφάλεια δικτύων και συστημάτων πληροφορικής όπως έλεγχος πρόσβασης, αναγνώριση επίθεσης, προστασία από ιούς και εφαρμογές κρυπτογραφίας
Χρησιμοποιούμε τόσο εμπορικές όσο και λύσεις ελευθέρου λογισμικού και υποστηρίζουμε:
 • Λειτουργικά συστήματα Microsoft στις εκδόσεις πελατών (desktop) και εξυπηρετητή (server)
 • Τις εφαρμογές Microsoft Exchange, IIS και SQL Server
 • Όλες τις παραλλαγές Unix όπως Linux, Solaris, HP-UX, IRIX και FreeBSD
 • Εφαρμογές ελευθέρου λογισμικού όπως BIND, postfix, spamassassin, Apache2 και mySQL
 • Λύσεις ασφάλειας Checkpoint
 • Συστήματα διαχείρισης δικτύων όπως HP OpenView
 • Προϊόντα δικτύου Cisco, Nortel, 3Com και HP

 

Σχεδιασμός

Υλοποίηση

Υποστήριξη

Υποστήριξη

 

 

Για τους πελάτες που επιθυμούν να αναθέσουν την διαχείριση των συστημάτων πληροφορικής τους σε εξωτερικό φορέα προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης. Οι υπηρεσίες αυτές μπορεί να καλύπτουν βλάβες υλικού και υποστήριξη διαχείρισης. Ο χρόνος απόκρισης καθορίζεται από το πελάτη ανάλογα με την κρισιμότητα των εφαρμογών τους διαθέσιμους πόρους και το πακέτο υποστήριξης.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι βασισμένος στις αρχές της εξωτερικής ανάθεσης (outsourcing) και περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη, προκαθορισμένο χρόνο απόκρισης επί τόπου σε προβλήματα και προγραμματισμένο χρόνο παρουσίας επί τόπου για τις περιοδικές διαδικασίες συντήρησης και την υλοποίηση ρυθμίσεων που δεν έχουν επείγοντα χαρακτήρα. Η υποστήριξη για το υλικό περιλαμβάνει αντιμετώπιση προβλημάτων στο χώρο του πελάτη και αντικατάσταση των συστημάτων που παρουσιάζουν βλάβη μέχρι να επιδιορθωθούν. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η λειτουργία των συστημάτων με ελεγχόμενο και προβλέψιμο κόστος.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης της IDnet είναι η ιδανική λύση για τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις γιατί διασφαλίζουν τα συστήματα υποδομής και έτσι δίνεται η δυνατότητα στο προσωπικό της επιχείρησης να επικεντρωθεί στην υποστήριξη των εφαρμογών που απαιτεί γνώσεις για το συγκεκριμένο περιβάλλον. Επίσης δίνουν διέξοδο στις μικρότερες επιχειρήσεις όπου η χρήση εξειδικευμένου προσωπικού είναι ασύμφορη. Σε όλες τις περιπτώσεις η IDnet εξασφαλίζει σταθερότητα στα συστήματα υποδομής με ελεγχόμενο κόστος.

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια