Δημιουργία Εφαρμογών

Η IDnet δραστηριοποιείται και στον τομέα δημιουργίας και πώλησης εφαρμογών γραφείου. Η εταιρία μας έχει δημιουργήσει εφαρμογές οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες σας. Μπορούμε να παραμετροποιήσουμε τα λογισμικά για να ταιριάξουν ακριβώς στις απαιτήσεις σας και να τα υποστηρίξουμε πλήρως. Ο πυρήνας των εφαρμογών είναι γραμμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε τοπικά είτε μέσω διαδικτύου με πλήρη συμβατότητα για όλα τα γνωστά περιβάλλοντα εργασίας όπως Microsoft Windows, Linux, MacOS. Η εφαρμογές είναι αρθρωμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν χαμηλές απαιτήσεις σε υπολογιστικούς πόρους για τη λειτουργία τους. Ένας υπολογιστής γραφείου ή ένας φορητός υπολογιστής μπορεί να είναι αρκετός για τη λειτουργία των προγραμμάτων μας.

Dance Organizer Pro

Η εφαρμογή αυτή απευθύνεται σε σχολές χορού όλων των μεγεθών και υπηρεσιών. Είναι ένα πλήρως παραμετροποιήσιμο σύστημα μέσω του οποίου μια σχολή χορού μπορεί να οργανώνεται και να εποπτεύεται αυτόματα, χωρίς την πιθανότητα λαθών. Διατηρεί αρχείο μαθητών, καθηγητών, μαθημάτων, πληρωμών και παραστατικών και με ένα πολύ εύκολο τρόπο δίνει στο χρήστη όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειαστεί για να λειτουργήσει μια σχολή, από τις παρουσίες των μαθητών μέχρι και τα υπόλοιπα διδακτικών ωρών ή οικονομικών. Επίσης παρέχει τη δυνατότητα εκτυπώσεων σε όλες τις φόρμες για περεταίρω χρήση. Είναι ένα απλοποιημένο σύστημα διαχείρισης με ενσωματωμένους ελέγχους αποφυγής λαθών και παράτυπων αιτήσεων για τη διατήρηση μιας σωστής βάσης με χρήσιμο περιεχόμενο για το χρήστη.

Οι τομείς που καλύπτει το πρόγραμμα:

  • Καρτέλες πελατών (Με δυνατότητα αρχείου και παραμετρικής αναζήτησης)
  • Καρτέλες δασκάλων (Με δυνατότητα αρχείου και παραμετρικής αναζήτησης)
  • Καρτέλες μαθημάτων (Με δυνατότητα αρχείου και παραμετρικής αναζήτησης)
  • Καρτέλες ημερολογίου με δυνατότητα προβολής σε μηνιαία, εβδομαδιαία ή ημερήσια βάση με λεπτομέρειες μαθήματος.
  • Καρτέλες διαχείρισης πακέτων μαθημάτων, παροχών σχολής και δυνατοτήτων.
  • Καρτέλες διαχείρισης εσόδων-εξόδων.
  • Αναφορές κατάστασης λειτουργίας σχολής σε μορφή πινάκων και διαγραμμάτων.
  • Κοπή αποδείξεων και άλλων παραστατικών.
  • Αναφορές κατά παραγγελία ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Το λογισμικό είναι βασισμένο στην τεχνολογία client-server με αποτέλεσμα να μπορεί να έχει πολύ μεγάλη ευελιξία στις δυνατότητες που παρέχει και να είναι γρήγορη η προσθήκη παραμέτρων και δυνατοτήτων από την IDnet. Η τεχνολογία αυτή παρέχει επίσης τη δυνατότητα χρήσης του λογισμικού είτε τοπικά σε έναν υπολογιστή είτε μέσω διαδικτύου, με την εγκατάσταση ενός client μόνο στον υπολογιστή, σε κεντρικό server της εταιρίας με δυνατότητες αυτόματου backup και διασφάλισης των δεδομένων.

Τέλος, το λογισμικό αυτό είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατή η παροχή πληροφοριών από το σύστημα απευθείας σε ιστοσελίδα της κάθε σχολής η οποία μπορεί να ενημερώνεται με νέα πακέτα μαθημάτων, ή ενημερώσεις για τους πελάτες.

H πρώτη ενεργή επιπρόσθετη λειτουργία στο σύστημα είναι η δυνατότητα χρήσης καρτών πελάτη. Αυτή η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στη σχολή να εισάγει κάρτες πελάτη στη λειτουργία της. Με ένα barcode scanner το σύστημα αποκτά τη δυνατότητα να καταγράφει παρουσίες πελατών όταν αυτοί «Χτυπούν» την κάρτα τους. Βάζοντας μια οθόνη και το scanner στην είσοδο, η σχολή αποκτά τη δυνατότητα να καλωσορίζει τους πελάτες και να περνάει τις παρουσίες τους.

Δοκιμάστε το τώρα!!

 

Ημερολόγιο

Πελάτες

Order Manager Pro

Παραγγελίες

 

 

Η εφαρμογή Order Manager Pro απευθύνεται πάσης φύσεως εταιρίες που δουλεύουν με πελάτες λιανικής ή χονδρικής και δέχονται παραγγελίες. Η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να δομεί τη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας από το στάδιο της λήψης της από τον πελάτη ώς την παράδοση των προϊόντων. Η υλοποίησή της παρακολουθεί τα βήματα που χρειάζεται μια παραγγελία για να ολοκληρωθεί δίνοντας ξεχωριστές φόρμες για κάθε στάδιο, εύκολες αναζητήσεις και αναφορές όσον αφορά τους προμηθευτές και τους πελάτες.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην απλότητα και ευκολία της χρήσης της εφαρμογής καθώς επίσης και στην ταχύτητα ολοκλήρωσης των καταχωρήσεων. Αυτόματες αποθηκεύσεις, καταχωρήσεις με μια κίνηση και πολλές άλλες παροχές και δυνατότητες θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τον τρόπο εργασίας σας μειώνοντας το χρόνο που δαπανά η εταιρία σας σε καθημερινές διαδικασίες.

Δοκιμάστε το τώρα!!

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια