Η ιστοσελίδα 2 day 4 ever είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία για ένα studio φωτογράφισης. Έχει δοθεί βάση στην παρουσίαση φωτογραφιών και βίντεο καθώς επίσης υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας φωτογραφιών μέσω διαδικτύου για εκτύπωση και παραλαβή. Ο ασπρόμαυρος φόντος της ιστοσελίδας δίνει ιδιέταιρη έμφαση στην παρουσίαση των εικόνων που σε συνδιασμό με τα εφέ κύλισης δίνουν μια ιδιέταιρη αίσθηση στο χρήστη. Η σελίδα αυτή είναι μια ενδεικτική δουλειά εγκατάστασης και υλοποίησης CMS (Content Management System). Η πλατφόρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το Joomla με ενσωμάτωση πολλών πρόσθετων ώστε να υποστηρίζονται οι παρουσιάσεις πολυμέσων καθώς επίσης και το καλάθι αγορών. Το 2 Day 4 Ever είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε και φιλοξενείται από την IDnet από τον Ιανουάριο του 2013.

 

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα...

 

2 Day 4 Ever

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια