Το Order Manager Pro είναι μια εφαρμογή κατασκευασμένη για καταστήματα λιανικής που θέλουν να παρέχουν τη δυνατότητα παραγγελίας στο ταμείο στους πελάτες τους για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα. Το πρόγραμμα έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα ολοκλήρωσης του κάθε σταδίου της χρήσης του.

Η δομή του προγράμματος παρακολουθεί την εξέλιξη μιας παραγγελίας σε στάδια ξεκινώντας από την παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη στο ταμείο. Το δεύτερο στάδιο είναι η αποστολή παραγγελίας σε προμηθευτή για το προϊόν που έχει ζητηθεί. Σε συνέχεια, μόλις γίνει η παραλαβή του προϊόντος από τον προμηθευτή ενημερώνεται ο πελάτης ώστε να καταλήξει στο τελευταίο στάδιο να παραδοθεί και να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η εφαρμογή επιτρέπει τροποποιήσεις και σχόλια στις παραγγελίες, εύκολες φόρμες με ένα μόνο κλίκ για προώθηση σε επόμενα στάδια, καταγραφή του ποιός ασχολήθηκε με το κάθε στάδιο της παραγγελίας και σύστημα ασφαλείας με κωδικούς χρηστών και διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης όπου αυτό είναι αναγκαίο.

Η σύγχρονη σχεδίαση του προγράμματος επιτρέπει παρεμβάσεις, προσθήκες και τροποποιήσεις για να μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κάθε εταιρίας. Οι απαιτήσεις υλικού που έχει είναι πολύ χαμηλές με αποτέλεσμα να μπορεί να τρέξει ακόμα και σε ένα απλό τερματικό.

 

Δείτε το demo της εφαρμογής...

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια