Η ιστοσελίδα whiteshepherd.gr είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην ελληνική φυλή ποιμενικών σκύλων από την Πελοπόννησο. Πρόκειται για μια ενημερωτική ιστοσελίδα που περιλαμβάνει διάφορα άρθρα σχετικά με σκυλιά και πιο συγκεκριμένα πληροφορίες για το Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο και τον Όμιλο Φίλων Λευκού Ελληνικού Τσοπανόσκυλου (Ο.Φ.Λ.Ε.Τ.) που διαχειρίζεται την αναπαραγωγή και προώθηση της φυλής. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο καλλιτεχνικό κομμάτι της ιστοσελίδας και στο φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζεται.

Η σελίδα αυτή είναι μια ενδεικτική δουλειά εγκατάστασης και υλοποίησης CMS (Content Management System). Η πλατφόρμα που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το Joomla με ενσωμάτωση πολλών πρόσθετων ώστε να υποστηρίζονται οι παρουσιάσεις πολυμέσων, τα εντυπωσιακά banner και τα εφέ στη δομή της σελίδας. Το whiteshepherd.gr είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε και φιλοξενείται από την IDnet από τον Ιούλιο του 2020.

 

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα...

 

Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια

No helix offcanvas menu available