Δημιουργία Ιστοσελίδων

Με την πάροδο του χρόνου η διαδικτυακή διαφήμιση έχει γίνει απαραίτητη για κάθε εταιρία. Η IDnet παρέχει τη δυνατότητα σε εταιρίες αλλά και σε ιδιώτες να αποκτήσουν τη δική τους σελίδα με επαγγελματικές προδιαγραφές σε πολύ προσιτή τιμή. Ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη προσφέρεται μια λύση για τη μέγιστη δυνατή απολαβή της διαφήμισης μέσω διαδικτύου.

CMS (Content Management System)


Το Content Management System είναι ένα πλήρες σύστημα το οποίο δημιουργεί πολύ εξελιγμένες δυναμικές ιστοσελίδες μέσω μιας έτοιμης κονσόλας διαχείρισης, η οποία επιτρέπει την προσθήκη άρθρων, πολυμέσων, αρχείων και πολύπλοκων εντυπωσιακών εφέ σε πολύ χαμηλό κόστος σε σχέση με την εξ' ολοκλήρου δημιουργία και τον προγραμματισμό μιας νέας ιστοσελίδας. Οι σελίδες που δημιουργούνται από τέτοια συστήματα μπορεί να είναι είτε στατικές ή δυναμικές. Υπάρχει πολύ εύκολη κονσόλα διαχείρισης ώστε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας χωρίς πολλές γνώσεις πληροφορικής να μπορεί να επεξεργαστεί, να προσθέσει ή να αφαιρέσει υλικό από τη σελίδα του με μικρή εκπαίδευση στο σύστημα την οποία παρέχουμε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου. Ενδεικτικά συστήματα CMS που χρησιμοποιούνται από την IDnet είναι:

 • Joomla
 • Drupal
 • Wordpress

Ηλεκτρονικό κατάστημα (e-Shop)


Τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του διαδικτύου στην Ελλάδα έχουν δημιουργηθεί πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι καταστήματα πωλήσεων ειδών ή υπηρεσιών στο διαδίκτυο. Η IDnet μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) με όλες τις παραμέτρους που εσείς θα επιλέξετε. Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε σε πολύ καλή τιμή ένα ολοκληρωμένο κατάστημα το οποίο να μπορεί πουλάει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με απευθείας χρέωση του πελάτη ή σας δίνουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε με πολύ χαμηλότερο κόστος ένα κατάστημα το οποίο να δέχεται παραγγελίες που εκτελείτε εσείς με την ενημέρωσή σας (Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας λαμβάνετε μήνυμα για να προχωρήσετε στη διεκπεραίωση). Μερικές από τις επιλογές για συστήματα ηλεκτρονικών καταστημάτων τις οποίες προτείνει η IDnet είναι:

 • Magento
 • Joomla+Virtuemart

Τεχνολογίες

Μία σελίδα μπορεί να αποτελείται είτε από απλά κείμενα είτε από εικόνες, βίντεο, animations κλπ. Σχεδιάζουμε δυναμικές και στατικές ιστοσελίδες με όλη την πληθώρα των μέσων που μπορεί να επιθυμείτε με σκοπό την καλύτερη, σωστότερη και πιό επιτυχημένη παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Η δυναμική σελίδα είναι μια ιστοσελίδα η οποία αποτελείται από περιεχόμενο το οποίο ο πελάτης μπορεί να αλλάζει συχνά χωρίς την παρέμβαση της IDnet. Μαζί με την ιστοσελίδα παρέχεται και μια κονσόλα διαχείρισης μέσα από την οποία ο πελάτης μπορεί να αλλάξει, να προσθέσει ή να αφαιρέσει περιεχόμενο.

Στατική Ιστοσελίδα

Η στατική σελίδα είναι μια ιστοσελίδα η οποία αποτελείται από σταθερό περιεχόμενο το οποίο δεν αλλάζει συχνά. Σε περίπτωση που δεν είναι απαραίτητη η συχνή μεταβολή των δεδομένων της ιστοσελίδας αυτή είναι η ιδανική λύση εφ' όσον και το κόστος δημιουργίας μια στατικής σελίδας είναι πολύ χαμηλότερο από τις δυναμικές σελίδες. Οποιαδήποτε μεταβολή στην ιστοσελίδα όμως απαιτεί γνώσεις σχεδιαστή, συνεπώς δεν μπορεί να γίνεται από τον πελάτη.

Η IDnet έχει τη δυνατότητα να σχεδιάσει σελίδες που βασίζονται τις παρακάτω τεχνολογίες:

 • PHP (προγραμματισμός)
 • MySQL (βάση δεδομένων)
 • Javascript (προγραμματισμός)
 • Java (προγραμματισμός)
 • .NET (προγραμματισμός)
 • ASP (προγραμματισμός)
 • Flash (animations)

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια