Η ιστοσελίδα του Occasions είναι μια διαφημιστική ιστοσελίδα για έναν υπέροχο χώρο δεξιώσεων. Είναι μια δυναμική ιστοσελίδα η οποία περιέχει εντυπωσιακά άλμπουμ φωτογραφιών. Η πλατφόρμα που έχει επιλεγεί είναι το Joomla σε συνδυασμό με κάποια πρόσθετα τα οποία δημιουργούν όμορφα άλμπουμ εικόνων και άλλα εντυπωσιακά εφέ για την καλύτερη προώθηση του χώρου στο διαδίκτυο. Το Occasions είναι μια ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε και φιλοξενείται από την IDnet από τον Οκτώβριο του 2011 και έχει ανανεωθεί το 2014 σχεδιαστκά.

 

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα...

 

Occasions

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια