Το Dance Organizer Pro είναι μια εφαρμογή κατασκευασμένη για σχολές χορού με γνώμονα την ευκολία χρήσης, το χαμηλό κόστος και την πλήρη κάλυψη των αναγκών μια σχολής. Το πρόγραμμα σας βοηθάει να κερδίσετε χρόνο αυτοματοποιώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες γραμματειακής υποστήριξης της σχολής σας και δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διεκπεραιώνετε και να παρακολουθείτε συγκεντρωτικά και ολοκληρωμένα όλες τις καθημερινές εργασίες της σχολής σας με μία μόνο εφαρμογή!

Η εφαρμογή περιέχει καρτέλες μαθητών, δασκάλων, μαθημάτων και οικονομικών στοιχείων της σχολής χορού οργανώνοντας έτσι όλους τους τομείς της επιχείρισής σας. Υπάρχουν έξυπνες φόρμες αναζήτησης, διαφορετικές προβολές ημερολογίου, εξεζητημένες αναφορές κατάστασης και ειδοποιήσεις για να δουλέυετε με τον τρόπο που σας βολεύει περισσότερο. Επίσης, η δομή των χρηστών που έχει δημιουργηθεί θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τα δεδομένα της σχολής σας με εύκολο τρόπο αποτρέποντας χρήστες χαμηλότερων επιπέδων από το να έχουν πρόσβαση σε κάποιες καρτέλες.

Η σύγχρονη σχεδίαση του προγράμματος επιτρέπει παρεμβάσεις, προσθήκες και τροποποιήσεις για να μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κάθε σχολής. Η υλοποίηση της εφαρμογής επιτρέπει τη διασύνδεσή της με το internet προσφέροντας πολλές δυνατότητες όπως παρουσίαση του προγράμματος μαθημάτων της σχολής σας στην ιστοσελίδα σας και άλλα. Οι απαιτήσεις υλικού που έχει είναι πολύ χαμηλές με αποτέλεσμα να μπορεί να τρέξει ακόμα και σε ένα απλό τερματικό γραμματείας. Υπάρχει τέλος και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ διαφορετικών χρωματικών αποχρώσεων για να ταιριάζουν με το ύφος και στύλ της σχολής σας.

 

Η Εταιρια

Η IDnet είναι μια εταιρία που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία σε πολλούς τομείς πληροφορικής. Αναλαμβάνουμε πλήρως τη μελέτη, υλοποίηση και συντήρηση δικτυακών εγκαταστάσεων, το σχεδιασμό και τη φιλοξενία ιστοσελίδων και δικτυακών τόπων καθώς επίσης και τη δημιουργία μηχανογραφικών λύσεων βάσει των απαιτήσεων της εταιρίας σας.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 Παπαγιαννοπούλου 170
    19400, Κορωπί - Αττική
 Τηλ.: +30 210 89 47 870
   Κιν.: +30 693 26 50 840
 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 Ιστοσελίδα: https://www.idnet.gr

Εικονες

Ενημερωτικα Δελτια